In Australië

Twee jaar in het land daaronder

Op de eerste dag van zijn jaar in Australië hoort Jeroen Vogel dat hij er ook nog een tweede jaar mag blijven, mits hij drie maanden boerderijwerk verricht. Zo gezegd, zo gedaan. En zodoende verblijft hij, niet bepaald tegen z’n zin, twee jaar lang in The Land Down Under – het land daaronder.

Tijdens zijn trektocht door het roestrode landschap komt hij in aanraking met kleurrijke karakters, werkt als pompoenenplukker (succesvol) en koeienmelker (stukken minder succesvol), stuit op de problematische verstandhouding tussen de verschillende bevolkingsgroepen, treft zijn auto – twee dagen voordat hij aan een roadtrip zou beginnen – uitgebrand aan, ploegt door de Tasmaanse sneeuw en werkt kortstondig aan zijn nieuwe ‘carrière’ in de irrigatie-industrie. Maar bovenal wordt hij verliefd op het prachtige land dat Australië heet.

In Australië is een heerlijk reisverhaal dat met veel vaart, humor en scherpe observaties een treffend beeld schetst van een land dat zo herkenbaar is en tegelijkertijd zo ontzettend uniek.

Als e-boek
In Australië is direct én spotgoedkoop (€2,99!) verkrijgbaar als e-boek via Amazon en Kobo (ook via Bol.com). Lees ‘m in de Kobo-app of klik op een link:

AMAZON.DE (KINDLE)

KOBO.COM

Als paperback
Houdt u liever een echt boek in de hand, dan heeft u twee opties. Via Amazon.de (iDeal-betaling mogelijk) is het boek verkrijgbaar voor €10,70. De kwaliteit is wellicht wat minder, maar de inhoud is helemaal hetzelfde. Via Bol.com is voor €24,00 (inclusief gratis verzending) het kwalitatief iets betere exemplaar te bestellen dat bij alle Nederlandse en Vlaamse boekhandels verkrijgbaar is. Klik op het bedrag dat je liever zou spenderen om naar de betreffende bestelpagina te worden gelinkt:

€10,70

€24,00