In Nederland

Op reis door een klein koninkrijk

In dit verrassende en humoristische boek vol uiteenlopende onderwerpen neemt reisschrijver Jeroen Vogel de lezer per trein, bus, boot, stoomtram én te voet mee op reis door de twaalf provinciën van ons kleine koninkrijk. Onderweg gaat hij langs bij Henny Huisman voor een terugblik op diens imposante televisiecarrière, praat hij met de populaire YouTuber Govert Sweep en bezoekt hij het drukbevolkte binnengebied van de Oostvaardersplassen, de Helderse marinehaven, de winderige Noordkaap en de koele gangen onder Valkenburg.

Deze knappe ode aan Nederland is verplicht leesvoer voor elke treinforens, scholier, leunstoelreiziger en iedereen die graag een paar (al dan niet nutteloze) feitjes deelt in het café.

Als e-boek
In Nederland is direct én spotgoedkoop (€2,99!) verkrijgbaar als e-boek via Amazon en Kobo (ook via Bol.com). Lees ‘m in de Kobo-app of klik op een link:

AMAZON.NL (KINDLE)

KOBO.COM

Als paperback
Houdt u liever een echt boek in de hand, dan heeft u twee opties. Via Amazon.de (iDeal-betaling mogelijk) is het boek verkrijgbaar voor €5,99. De kwaliteit is wellicht wat minder, maar de inhoud is helemaal hetzelfde. Via Bol.com is voor €18,00 het kwalitatief iets betere exemplaar te bestellen dat bij alle Nederlandse en Vlaamse boekhandels verkrijgbaar is. Klik op het bedrag dat je liever zou spenderen om naar de betreffende bestelpagina te worden gelinkt:

€5,99

€18,00