In Vietnam

Met 100cc van Saigon naar Hanoi

Met 100cc van Saigon naar Hanoi – twee Nederlandse vrienden besluiten het te gaan doen. In Saigon kopen ze ieder een ‘motor’ en beginnen zonder enige ervaring aan een avontuurlijke reis die hen langs de kust en door de Centrale Hooglanden voert.

Onderweg raken ze elkaar kwijt in het onmogelijke verkeer in Ho Chi Minhstad, slapen in spotgoedkope hotelletjes, hebben om de haverklap motorpech, vergapen zich aan het adembenemende landschap en komen terecht in de kleinste dorpjes. Alles verloopt volgens plan, totdat er zich twee Italianen en een knappe Russin bij het tweetal voegen die veel meer haast blijken te hebben. Terwijl de ene vriend met nauwelijks dertig kilometer per uur bergopwaarts weet te rijden, houdt de andere vriend vast aan de gezellige Italianen, die vijfhonderd kilometer per dag willen afleggen.

Is hun vriendschap – én de reis – bestand tegen de steeds groter wordende irritaties?

Als e-boek
In Australië is direct én spotgoedkoop (€2,99!) verkrijgbaar als e-boek via Amazon en Kobo (ook via Bol.com). Lees ‘m in de Kobo-app of klik op een link:

AMAZON.NL (KINDLE)

KOBO.COM

Als paperback
Houdt u liever een echt boek in de hand, dan heeft u twee opties. Via Amazon.de (iDeal-betaling mogelijk) is het boek verkrijgbaar voor €6,99. De kwaliteit is wellicht wat minder, maar de inhoud is helemaal hetzelfde. Via Bol.com is voor €18,00 het kwalitatief iets betere exemplaar te bestellen dat bij alle Nederlandse en Vlaamse boekhandels verkrijgbaar is. Klik op het bedrag dat je liever zou spenderen om naar de betreffende bestelpagina te worden gelinkt:

€6,99

€18,00