In Vietnam

Met 100cc van Saigon naar Hanoi

Met 100cc van Saigon naar Hanoi – twee Nederlandse vrienden besluiten het te gaan doen. In Saigon kopen ze ieder een ‘motor’ en beginnen zonder enige ervaring aan een avontuurlijke reis die hen langs de kust en door de Centrale Hooglanden voert.

Onderweg raken ze elkaar kwijt in het onmogelijke verkeer in Ho Chi Minhstad, slapen in spotgoedkope hotelletjes, hebben om de haverklap motorpech, vergapen zich aan het adembenemende landschap en komen terecht in de kleinste dorpjes. Alles verloopt volgens plan, totdat er zich twee Italianen en een knappe Russin bij het tweetal voegen die veel meer haast blijken te hebben. Terwijl de ene vriend met nauwelijks dertig kilometer per uur bergopwaarts weet te rijden, houdt de andere vriend vast aan de gezellige Italianen, die vijfhonderd kilometer per dag willen afleggen.

Is hun vriendschap – én de reis – bestand tegen de steeds groter wordende irritaties?

Als e-boek
In Vietnam is direct én spotgoedkoop ($3!) verkrijgbaar als e-boek via Amazon, exclusief op de Kindle-lezer. De Kindle kan als app of programma gratis worden gedownload op elk apparaat.

GA NAAR DE PAGINA VAN IN VIETNAM

DOWNLOAD DE KINDLE READER

Als paperback
Houdt u liever een echt boek in de hand, volg dan deze link naar Boekenbestellen.nl. Dan heeft u binnen een handvol werkdagen een paperback-exemplaar in huis!