In Nederland

In Nederland
OP REIS
DOOR EEN
KLEIN KONINKRIJK

Over de hele wereld schrijft men vol bewondering over Nederland: een eigenzinnig en piepklein landje vol interessante mensen en hun enerverende verhalen, brute en mooie geschiedenis, prachtige én oerlelijke architectuur. Maar na een tijdje zelf in het buitenland te hebben gezeten, beseft Jeroen Vogel dat hij eigenlijk helemaal niet zoveel van zijn eigen land af weet. Tijd dus, voor een “leerzame” reis per trein, bus, boot, stoomtram en te voet door de twaalf provinciën van dit kleine koninkrijk.

In dit verrassende en humoristische boek vol uiteenlopende onderwerpen neemt hij de lezer onder (veel) meer mee naar een terugblik met Henny Huisman op diens imposante televisiecarrière, het avontuurlijke leven van de populaire YouTuber Govert Sweep (alias Vaeltax), het drukbevolkte binnengebied van de Oostvaardersplassen, de stille uithoeken en het drukke hart des lands, de Helderse marinehaven, de winderige Noordkaap en de koele onderaardse gangen van het heerlijke Valkenburg.

Deze knappe ode aan Nederland is verplicht leesvoer voor elke treinforens, scholier, leunstoelreiziger en iedereen die graag een paar (al dan niet nutteloze) feitjes deelt in het café.

In Nederland: Op reis door een klein koninkrijk is als paperback en e-boek verkrijgbaar via Bol.com. Via Amazon.com is de Kindle-versie verkrijgbaar.